NOT A USER YET? SIGN IN

 

Sodelavci Aperture se tudi ob ponedeljkih zbudimo dobre volje, saj podjetje gradimo na dobrih medsebojnih odnosih in zaupanju.

Žene nas veselje do dela in želja po preseganju vaših pričakovanj, kajti verjamemo, da je vaše zadovoljstvo edino merilo našega uspeha.

 

 

 

 

 

Apertura, poslovanje z nepremičninami, d.o.o.
Cesta Zore Perello-Godina 2 6000 Koper - Capodistria

Pisarna: 059 035 211
Elektronski naslov: info@apertura.si
Zavezanec za DDV: Da
Davčna številka SI: 53212070
Matična številka: 2293846000
IBAN SI56 1010 0005 6128 269 (Intesa Sanpaolo)

Tilen Martinuč

direktor in nepremičninski posrednik

Tilen je garač našega podjetja, ki tako v poslovnem okolju kot zasebnem življenju ne pozna besede "počitek". Ko ne spremlja strank na ogledih, je navdušen amaterski kuhar, katerega skrbno pripravljene dobrote so znane po celi soseski. Z več kot 10-letnim delovanjem na trgu nepremičnin je najbolj izkušen predstavnik Aperture, zato se lahko zanesete nanj, da bo prepoznal vaše potrebe in poiskal pravo nepremičnino za vas.

Katera hrana najbolj opiše tvoje življenje? Domači rezanci - nikoli ne uspejo čisto tako, kot si zamisliš, vendar je s pravo mero improvizacije kosilo vedno dobro.

Katja Abram

zaledna pisarna

Katja je vedno nasmejan obraz našega podjetja, ki poskrbi, da so dnevi dobro organizirani in vi zadovoljni. Če je ne srečate na delovnem mestu, je verjetno na letalu, ki leti proti toplim krajem, saj so potovanja njena velika strast. Proste dneve izkoristi za potepanje s svojo psičko ali za kakšnega izmed številnih hobijev. Če potrebujete prijazno besedo in dobro kavo, se oglasite pri Katji v pisarni.

Nasvet za bodoče lastnike nepremičnin: Če želite imeti stanovanje vedno urejeno, imejte mačko. Te vas hitro naučijo pospravljati za seboj.

Anja Martinuč

univ. dipl. pravnica, strokovnjakinja za nepremičninsko pravo

Anjino dobro poznavanje nepremičninskega prava je posebej pomembna dodana vrednost naše agencije. Preden se je pridružila Aperturi, je izkušnje na področju nepremičninskega prava pridobivala na Okrožnem sodišču v Kopru in v eni izmed notarskih pisarn v Izoli. Tudi zdaj redno obiskuje izobraževalne seminarje z različnih področij. Prav tako pa je pravi naslov, če potrebujete nasvet, kako spretno krmariti med materinstvom in podjetništvom.

Življenjski moto: V življenju ni porazov, so samo preizkušnje.